Israelresa2019-topbnr.jpg

KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpg 

 

Promiseland-logga.png
 
Promiseland är namnet på församlingens söndagsskola. Samtidigt som de vuxna firar gudstjänst träffas alla barn mellan 3 - 11 år på Promiseland. Här har barnen kul tillsammans och får lära känna Jesus och Bibelns fantastiska berättelser.

Vi vill att varje barn som kommer till Promiseland ska få möta Jesus, lära känna honom som sin bästa vän och växa i sin relation med honom.

Promiseland startar klockan 10.00 och insläppet sker mellan 9.40-9.59. Klockan 12.00 är det hämtning.

För att vi lättare ska kunna anpassa undervisning och erbjuda aktiviteter utifrån barnets ålder har vi delat in Promiseland i olika åldersgrupper.

Promiseland small 3–6 år
Promiseland small delas in i olika åldersgrupper; 3-4 år, 5 år och 6 år. I grupperna är det samling med sång och bibelberättelse, pyssel, lek och fika.

Promiseland 7–11 år.
För denna åldersgrupp finns det varje söndag några olika workshop att välja på. Det kan exempelvis vara sport, pyssel, tävlingar eller bakning. Barnen bjuds på fika. Varannan vecka har barnen barnmöte. Det består av drama, undervisning, tävling, bön och lovsång. Den andra veckan har barnen en gemensam samling, där deras ledare vittnar om vad Jesus gjort i deras liv. Några gånger varje termin kommer en hemlig och spännande gäst på besök.

Välkommen!