KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Lennart Åsberg
Webb-tv
Promiseland
Söndagsteensnet

Söndag 18:00
Församlingsmöte
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Besök från LP-verksamheten

Sverre
Sverre Larsson och ett team från LP-verksamheten besökte församlingen söndagen den 28:e februari. Offerviljan var stor och drygt 194 000 kronor gavs rakt in i LP-verksamhetens arbete.

Söndagsgudstjänsten inleddes av LP-vännerna från Vasastrand med körsång och vittnesbörd. Även Sten-Ove Glennemo sjöng och berättade sin livshistoria i korthet. Både sånger och vittnesbörd handlade om en kärleksfull och upprättande Gud. Paret Stig och Barbro Andersson bjöd på skönsång och vackert pianospel innan det var dags för Sverre Larsson att dela ett budskap.

LP-kören

– Det står i apostlagärningarna att när den helige Ande kommer över er skall ni få kraft. Inte när ni gått igenom någon särskild utbildning eller så,Sten-Ove sa Sverre Larsson, och fortsatte tala om betydelsen av den helige Ande. Han berättade också om hur han upplevt en kallelse från Gud att starta en insamlingskampanj för LP-verksamheten och hur han sett Guds ledning i detta.

Besökarna fick under gudstjänsten möjlighet att ge en gåva som ett led i denna insamlingskampanj och utfallet blev både stort och glädjande. Genom engångsgåvor och nya månadsgivare kom drygt 194 000 kronor in till LP-verksamhetens arbete. LP-verksamheten är ett arbete på kristen grund som hjälper människor ut ur olika former av missbruk.

Publicerad: 2010-03-03
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström