KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Lennart Åsberg
Webb-tv
Promiseland
Söndagsteensnet

Söndag 18:00
Församlingsmöte
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Säsongspremiär för ”Sommar i Stadsparken”

100630

Den sista juni var det premiär för årets ”Sommar i Stadsparken”. Gamla som unga hittade till samlingsplatsen vid stora scenen i Stadsparken och efter en kortare samling var fotbollsmatcher, kubbmatcher, frisbee- och volleybollspel i full gång.

Totalt fem stycken ”Sommar i Stadsparken” är inbokade för årets sommar, och den första var den sista juni. Klockan 18.00 drog träffen igång och Johan Fridberg ledde lovsång. Efter det delade Tommy Hagsten ett ord och en utmaning om att förvalta gåvor och relationer i sommar, samt att så rätta saker. Sedan var aktiviteterna i full gång, lugna som fartfyllda.

”Sommar i Stadsparken” är under sommaren ett komplement till lärjungagrupperna som annars träffas varje vecka, och även ett tillfälle för hela familjen att umgås och ha trevligt. Träffarna är mellan cirka klockan 18:00 och 19:30 men man kan dröja kvar också efter det.

Nästa ”Sommar i Stadsparken” är onsdagen den 7 juli. Varmt välkommen att ta med en filt och lite fika och slå dig ned i parken.

100630

100630

Publicerad: 2010-07-04
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström