KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Lennart Åsberg
Webb-tv
Promiseland
Söndagsteensnet

Söndag 18:00
Församlingsmöte
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Torgmöte om frihet

Torgmöte

Jesus kan sätta dig fri. Det var budskapet som gick ut på Stortorget på lördagen. Många örebroare stannade till för att lyssna.

– När jag var yngre hade jag jättejobbigt med vad människor tyckte och tänkte om mig, men så bad en person för mig, och Jesus tog min människofruktan, berättade Sandra Cornels.

Flera personer vittnade om samma sak, om hur Jesus vänt omöjliga situationer, och en strålande kör sjöng om Guds kärlek. I ett drama om korset tydliggjordes också vad som kallas det glada budskapet, att Jesus öppnat en väg om möjliggjort en relation med Gud för varje människa.

– Jag är så glad att jag får stå här och berätta om vad Jesus har gjort för mig, för det gäller inte bara mig, utan också dig, sa Johanna Karlsson när hon talade efter dramat.

Torgmötet var det sista för i år, men Kristet Center fortsätter att berätta om Jesus. Varje söndag är det gudstjänst klockan 10:00, och gudstjänsterna är precis lika öppna för allmänheten som ett torgmöte. Dessutom startar ”Nytt hopp för Sverige” onsdagen den 6 oktober. Det är en serie med möten under två veckor, och de är till för dig som vill veta mer om Jesus. Varmt välkommen att besöka Kristet Center på Pionjärgatan 1.

Torgmöte

Publicerad: 2010-10-02
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström