KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Augustifestival

Augustifestival


För femte året i rad drog Kristet Center ut i Vivalla för att ha Augistifestival. Ett av syftena med Augustifestivalen är att betjäna barnen i Vivalla och ge dem ett sommarlov att minnas.


Redan första dagen kom det över 100 barn till Centrum för att vara med på Buskulmötet som under veckan hade temat ”Jag vill, jag kan, jag vågar”. Med hjälp av sång, drama och dockteater fick barnen med sig tankar om hur man kan vara en bra vän eller varför man ska dela med sig. Många av barnen som kommer till festivalen har varit med på Buskul i många år och några av dem har nu blivit tonåringar. Men det gjordes som alltid också flera nya bekantskaper med både barn och vuxna. Ute på de olika gårdarna och på grusplanen var det fullt ös på förmiddagarna och trots hot om regn kunde hela Augustifestivalen genomföras. På lördagskvällen avslutades veckan med ett vittnesbördsmöte i Vivallas kulturarena.


Augustifestival


Augustifestival


Publicerad: 2011-08-24
Text: Anna Karlsson
Foto: Esther Bergman