KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Lennart Åsberg
Webb-tv
Promiseland
Söndagsteensnet

Söndag 18:00
Församlingsmöte
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Överleva eller övervinna – temat på årets tonårsläger

120613-Teensnet-1

För de 23 deltagarna på årets tonårsläger inleddes sommarlovet med tre härliga lägerdagar på Lindholmen alldeles intill Hjälmaren. Dagarna var fyllda av tävlingar, fiske, bad, kvällsmöten och lägerbål.

Överleva eller övervinna
120613-Teensnet-2Temat ”överleva eller övervinna” gick igen i såväl tävlingar som morgonsamlingar. Att bli en övervinnare kräver engagemang, vilja och samarbete, vilket alla lag visade upp på olika sätt under lägret. Lagnamn, flaggor och lagsång inledde samarbetet mellan lagen som sedan fick tävla i olika grenar under förmiddagarna på lägret. Extrapoäng kunde de samla genom att bland annat uppmuntra varandra i laget och genom att göra det där lilla extra när de hjälpte till före och efter i köket. Sista dagen avgjordes allt i en spännande finalgren på både land och vatten. Lag ”Solen” stod sedan som riktiga övervinnare av lägerkampen och kammade hem de åtråvärda presentkorten på Gustavsvik.


Fiske, bad och lägerbål
Under de soliga eftermiddagarna fanns det gott om tid för fiske, kanotturer och bad. Fiskelyckan var stor för flera av tonåringarna när den ena gäddan efter den andra fångades. De nöjde sig dock med att grilla hamburgare och banan med choklad på onsdagens lägerbål.

Kvällsmöten
Under de två kvällarna på lägret kom ungdomspastor Andreas Junaeus ut och höll i mötet tillsammans med Deivid Nogueira. Andreas delade personligt ur sitt liv om sin tonårstid och hur han fick möta Jesus som 19-åring. Under kvällarna gavs god tid för bön, lovsång, förbön och egen tid med Gud vilket många stannade kvar och tog del av.  


Publicerad: 2012-06-28
Text: Anna Karlsson
Foto: Anna Karlsson