KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Lennart Åsberg
Webb-tv
Promiseland
Söndagsteensnet

Söndag 18:00
Församlingsmöte
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

"Sverige behöver Guds eld"

121103-MS-Pilar.jpg

Konferensen Mission Sweden fortsatte lördag kväll. Mötet inleddes med en proklamation och profetisk handling kopplat till initiativet Mission Sweden. Stefan Salmonsson predikade sedan om att det som är omöjligt för oss är möjligt för Gud och att Guds kärlek behöver vara vår drivkraft.


– Det här handlar inte om att göra något spektakulärt utan Gud ställer oss ibland inför situationer där vi får mäta ut något. Där vårt agerande mäter ut hur mycket av hans seger som ska verka fram. Gud håller inte tillbaka men han behöver att vi har tro för det han har mätt ut, sa Per-Åke Eliasson.

Precis som kungen Joas blev ombedd av profeten Elisa att slå på marken med pilar slog Per-Åke Eliasson och Stefan Salmonsson med pilar på golvet för att mäta ut mark för Mission Sweden.

– Sverige behöver Guds eld. Mission Sweden är ett nätverk för pastorer och evangelister med syfte att nå Sverige med evangelium om Kristus, sa Per-Åke Eliasson.

Stefan Salmonsson predikade sedan om Guds kärlek som drivkraft och vikten av att se på Guds möjligheter, inte omständigheter.

– Det är inte svårt, det är omöjligt. För oss. Men för Gud är det möjligt. Han kan frälsa Sverige! Det bygger på hans förmåga och vi måste se på honom mer än på omständigheter. Han säger att landet ligger öppet, predikade Stefan Salmonsson.

– Det andra jag vill säga här i kväll det är att det kommer krävas mycket kärlek. Vi behöver älska svenskarna fram till Jesus. Det är inte något tekniskt eller mekaniskt, utan Guds kärlek i oss. Hans kärlek är övervinnande, vi måste vara doppade i den för det är den vi ska förmedla.

121102-MS-StefanSalmonsson.jpg


Publicerad: 2012-11-03