KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

En ny pionjäranda för Sverige

121104-MS-Per-ÅkeEliasson.jpg

På konferensen Mission Swedens sista dag predikade Per-Åke Eliasson på förmiddagen och Curt Johansson på kvällen. Det blev en dag som utmanade och kallade till överlåtelse och förnyelse.

Jesus var beredd att leva ett liv som var så annorlunda mot det han hade kunnat leva. Och han gjorde det för andras skull. Precis på samma sätt behöver Gud att vi väljer att leva för att fullborda hans vilja och inte vår egen, sa Per-Åke Eliasson på förmiddagen.

– Vi kan välja och vilja det som är annorlunda, inte utifrån ett martyrskap utan en pionjärsmörjelse. En pionjär bryter igenom för andras skull och bryter hela tiden ny mark, sa Per-Åke Eliasson, och fortsatte att beskriva den pionjäranda som Gud önskar för sitt folk.

På kvällen tog Curt Johansson vid. Han proklamerade ut att ”nu är det tid för Sverige”. Utifrån versarna 18-21 i Jesaja 42 talade han om att Gud gör någonting nytt och att strömmar ska flyta fram i vildmarken.
– Gud håller på att göra något nytt, och vi behöver vara medvetna om vad Gud gör. Det blir vi när vi vandrar nära honom. Vi kan vara med och förlösa en ny väckelsevåg över vårt land, sa Curt Johansson.
Han utmanade också till att leva i Andens förnyelse.
– Det är lätt att hamna i sekularisering och torka till. Men fortsätt överlåta dig och fokusera på Jesus. Det Gud gör sker inte genom vår intelligens eller skicklighet, utan genom hans Ande. Vi behöver komma loss i den helige Ande!

– Vi behöver en desperation, annars hamnar vi i likgiltighet. Är du redo att lämna bekvämlighetszonen? Låt oss be och förlösa det som Gud har på sitt hjärta för Sverige!

121104-MS-CurtJohansson.jpgMissat något möte? Under en tid ligger konferensens möten kvar i vårt mediearkiv.  


Publicerad: 2012-11-04