KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Julkonsert med både bredd och djup

121215-Julkonsert-1.jpg

Solister och trio. Kvartett, barnkör och kör. Julkonserten lördagen den 15 och söndagen den 16 december bjöd på en bred musikupplevelse där Jesus var i centrum. Alla intäkter gick oavkortat till barn i Uganda.

– Dessa konserter har två syften. Dels vill vi presentera den största gåvan av alla. Han som julen handlar om. Sedan vill vi ta detta tillfälle och ge av det vi har till de som inte har. Alla intäkter från konserterna går till behövande barn i Uganda, sa Per-Åke Eliasson när han hälsade publiken välkommen.

Eftersom Kristet Center täckt upp för alla kostnader i samband med konserterna gick varenda krona från biljett- och fikaförsäljning oavkortat till barnen i Uganda. Efter konserten gavs också möjlighet att bli fadder eller att ge en gåva till Barnhjälp Soluppgång.

Förra året anordnade Kristet Center julkonsert för första gången och det blev två riktigt lyckade föreställningar. I år hade reportoaren förstärkts ytterligare och bland de nya sångerna fanns helt nyskrivna sånger men också gamla klassiker som fått nya arrangemang. Sångerna och musiken varvades även med bibeltexter som gav julberättelsen ett sammanhang.

Julkonserten 2012 var mycket dynamisk och ljud, ljus och multimedia kompletterade sången och musiken på ett smakfullt sätt. Medverkande var Kristet Centers och Grenadjärskolans kör och solister och det fanns även inslag av dans och drama. Allt som allt var julkonserten 2012 en genomarbetad föreställning där givandet konkretiserades på flera olika sätt.

121215-Julkonsert-2.jpg

121215-Julkonsert-3.jpg

121215-Julkonsert-4.jpg

121215-Julkonsert-5.jpg   


Publicerad: 2012-12-16
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström