KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Torgmöte

120811-Torgmote-3.jpg
 
"I am a friend of god" sjöng Kristet Centers ungdomskör på Stortorget i Örebro när torgmötet kickade igång lördagen den 10 augusti. Morgonens mörka moln skingrades lagom till starten och byttes ut mot strålande sol och värme. Detta var det andra av fem torgmöten som församlingen håller under sensommaren.

Genom sång, dans, drama och vittnesbörd vill församlingen vara ett skyltfönster där Jesus presenteras och vad Han gjort i människors liv. Denna lördag var temat "Jesus helar".

Bland annat vittnade Ann-Britt Johansson om sin sjukdomsperiod. Hon hade cancer, en livshotande sjukdom. Men hon vittnade om hur Gud var med henne under hela tiden. Hon förtröstade på ett ord ifrån Bibeln som hon hade fått och det bar henne igenom behandlingen. Nu är hon av läkare friskförklarad och tacksam för livet.

Torgets besökare fick även i ett dockdrama möta två kompisar som skulle åka på skolresa till Kolmården dagen efter. Men en ramlade och gjorde illa sin fot och började besviket avboka morgondagens händelser. Men de fick lära sig att man kan be för varandra och att Gud helar.

Ett viktigt budskap om hopp pulserade ut under den knappa timmen på Stortorget. De mörka molnen kom sakta men säkert tillbaka efter torgmötets slut. Men förhoppningsvis skingras de igen i god tid innan nästa torgmöte den 24 augusti. Välkommen då! 


Publicerad: 2013-08-12
Text: Sara Börjesson
Foto: Arkivbild