KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Röster från den årliga Israelresan

131031_israelresa-gruppbild.jpg
 
Hur är det att resa till Israel med församlingen Kristet Center Örebro? Det fick mötesbesökarna höra om under söndagsgudstjänsten den 17 november. Kanske är det din tur att följa med på resan 2014?

Ett fyrtiotal resenärer fanns med på församlingens årliga resa till Israel i år. Fyra av dem delade med sig av sina intryck på söndagsgudstjänsten.
– Vi har förstått att många är förvånade över hur mycket i Israel som församlingen är involverad i, därför vill vi välsigna hela församlingen med lite intryck från resan, sa pastor Per-Åke Eliasson innan han gav mikrofonen till förstagångsresenären Viktor Gerdin.

Församlingen Kristet Center Örebro har haft resor till Israel sedan 2008 och utöver besök på klassiska och bibliska nyckelplatser görs även många besök som speglar det moderna och nutida Israel. Inte minst genom de projekt som församlingen också är med och stöder.

131117-Israelresa-Viktor.jpg
– Det var stort att få se alla platser man hört och läst om. Det har gett mig en ny nivå i min bibelläsning, sa Viktor Gerdin, som besökte Israel för första gången.

131117-Israelresa-Benedicte.jpg
– Jag blev så gripen av att se överlåtelsen hos familjerna som tar sig an barn i barnbyn Neve Michael, berättade Benedicte Cornels, som besökte Israel för fjärde gången men första gången med församlingen Kristet Center Örebro.

131117-Israelresa-Simon.jpg
– Jag är uppvuxen med att det är en självklarhet att stå upp för Israel. Nu har det övertygelsen blivit ännu starkare och fått egna rötter, sa Simon Börjesson, som aldrig tidigare varit i Israel.

131117-Israelresa-Marianne.jpg
– Det jag bär med mig från resan är Guds storhet. Att hans ord har kraft och att inget och ingen kan hindra hans planer för Israel, sa Marianne Wennerlund, som tidigare besökt Israel.

Mötet och reseberättelserna finns att ta del av i sin helhet på KCPlay.

Relaterat
 
Israel – pionjärernas land. En tidigare publicerad reseberättelse av Anna Karlsson som var med på resan 2010.


Trailer inför resan 2013


Publicerad: 2013-11-18