KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Lennart Åsberg
Webb-tv
Promiseland
Söndagsteensnet

Söndag 18:00
Församlingsmöte
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

En helg för hela familjen

140216-Familjehelg.jpg
 
Helgen som passerats kan sammanfattas i ett ord: familjen. Lördagens frukostmöte med tema ”Brinnande mammor” och söndagens fartfyllda familjegudstjänst samlade gammal som ung.

Brinnande mammor
Lördagen den 15 februari bjöds det in till frukostmöte för mammor eller blivande mammor i olika åldrar. Förmiddagen var en del i satsningen ”Brinnande familjer” som pågår under våren.

– Det är verkligen en förmån att få samlas tillsammans och dela livet på det här sättet, förklarade Rebecka Hagsten, en av de ansvariga för ”Brinnande familjer”.

Samtidigt som frukostbuffén avnjöts kunde mammorna få lyssna till vittnesbörd och undervisning. Att leva ett brinnande liv för Jesus mitt i en församling är alltid en utmaning, inte minst när man blir förälder. Att hitta vägen för den egna familjen, göra upp med jämförelse och hur man samtalar om relationer och sex med sina barn var några av de ämnen som togs upp.

– Idag har vi fått uppmuntra varandra med att det faktiskt går! Alla misslyckas, men tillsammans med Herren så går det att hitta fram, sa Jenny Kihlberg, en av de som delade, efter samlingen.

Familjegudstjänst
På söndagen var det hela familjens tur att samlas till en riktigt fest då årets första familjegudstjänst gick av stapeln. Temat var: Guds ord är levande och verksamt. Genom kreativ undervisning, drama och vittnesbörd fick mötesbesökarna förstå att Guds ord kan få bli verkligt och levande mitt i vardagen. Det bjöds också på dans från de allra minsta förskolebarnen från Grenadjärskolan och sång från ungdomskören i församlingen. Festen fortsatte även efter gudstjänsten i cafeterian med minihoppborg, pyssel och bordshockeyturnering.
 
140216-Familjegudstjanst-1.jpg
 
140216-Familjegudstjanst-2.jpg 


Publicerad: 2014-02-16