KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Lennart Åsberg
Webb-tv
Promiseland
Söndagsteensnet

Söndag 18:00
Församlingsmöte
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Betjänande kampanjveckor

141011-NHFS-1.jpg
 
Andra och sista veckan av kampanjen Nytt hopp för Sverige har just avslutats, men för många som varit med under kampanjkvällarna har en ny resa bara börjat.

– Vi har mötts kväll efter kväll med det enkla evangeliet i fokus. Vi har gett utrymme för förkunnelse, förbön till helande, förbön till befrielse och till frälsning, fastslog pastor Per-Åke Eliasson efter lördagens kampanjmöte, alldeles innan musikcafét drog igång.
Tillsammans med Stefan Salmonsson konstaterade han att kampanjformatet har många fördelar.
– Vi lever i en ytlig tid och jag tror att vi sällan kanske har varken tid eller lust att gå ner på de verkliga djupen där Gud vill förändra, hela och upprätta. I en sådan här miljö och med så många dagar startar alltid processer och det är en resa som börjar. Herren kan gå på djupet, sa Stefan Salmonsson.
– Ja, att mötas så här kväll efter kväll blir främst en hjälp för dig och mig att komma på plats. Herren vill alltid betjäna, men ibland tar vi lite tid på oss att stilla oss och komma på plats så att han faktiskt får betjäna oss, sa Per-Åke Eliasson.

Mötena under Nytt hopp för Sverige har haft mycket utrymme för förbön och betjäning. De budskap som Stefan Salmonsson har delat har många gånger berört de allra innersta hjärterummen och Jesus har, precis som han alltid gör, mött människor med sin enorma kärlek.

Musikcafé
Musikinslag har varit återkommande under hela kampanjen och var även denna kväll. Inta bara under mötet utan också efteråt, ute i cafeterian. Roland ”Rolle” Johansson stod i spetsen för ett musikcafé där gamla godingar blandades med nyare och egenskrivna låtar.
Kvällen innehöll även en liten musiktävling, intervjuer och ett kåseri som kunde avnjutas samtidigt som en smörgås och en kopp kaffe.
 
141011-NHFS-2.jpg
 
141011-NHFS-3.jpg
 
141011-NHFS-4.jpg
 
141011-NHFS-5.jpg
  


Publicerad: 2014-10-12
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström