KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Bildspel: Julkonserten 2014

141213-Julkonsert.jpg
 
Den tredje helgen i advent var det åter dags för en musikalisk fest med julen och Jesus i centrum. Julkonserten 2014 innehöll flertalet nyheter med dramatisering, dans, och nya sånger och arrangemang och den totala publiksiffran de båda konsertkvällarna landade på över åttahundra. 


Julkonserten, som fick stående ovationer båda kvällar, hade bredd och budskap. Här fanns till exempel egenskrivet material som Kristofer Gadds Julefrid och Käre Jesus och mer klassiska sånger som Stilla natt och Nu tändas tusen juleljus, allt framfört i olika arrangemang och musikaliska konstellationer med kör, barnkör, solister, duett, trio, kvartett och minikör.

I samband med konserterna fanns möjlighet att ge en gåva till Kristet Centers arbete för föräldralösa barn i Uganda och Kenya och samtliga intäkter från båda kvällar gick oavkortat till samma ändamål. 
Det barn som uppmärksammades allra mest under julkonserterna var dock självfallet ingen annan än julens huvudperson: Jesus.

Tänk att från himmelens hem du kom ner för att du bryr dig om mig. Lämna all härlighet där hos din far, någon större kärlek finns ej. Jag vill att alla ska fira med mig din stora födelsedag. Sjunga en hyllning likt änglarnas kör, säga tack till Gud som dig gav. 
(Ur sången Käre Jesus)

141213-Julkonsert-bildspel.jpg
Se ett bildspel från julkonserten 


Publicerad: 2014-12-15
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström