KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Lennart Åsberg
Webb-tv
Promiseland
Söndagsteensnet

Söndag 18:00
Församlingsmöte
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Dagar av uppmuntran och upprättelse

150403-Kristikors-StefanSalmonsson.jpg

Nattvardsgudstjänst, möten och lovsångskonsert. Påskkonferensen Kristi kors – en välsignelse för alla folk pågick den 2-5 april och bar en ton av uppmuntran från Herren. 

– Hela konferensen har kännetecknats av en stark uppmuntran från Herren och Jesus har betjänat många människor, konstaterade Andreas Junaeus, andrepastor i församlingen Kristet Center Örebro, på påskdagen.
– I alla möten har man upplevt Guds ande utgjuten, till helande, till att rusta oss, och till vederkvickelse.

Konferensen inleddes med en nattvardsgudstjänst och fortsatte med möten där de tillresta talarna Stefan Salmonsson, Lennart Torebring och Carl-Gustaf Severin predikade. Inte minst i eftermötena var Jesu närvaro påtaglig och den uppståndne mästaren betjänade människor till upprättelse på många olika områden.   

Lovsångskonsert
På påskdagens kväll avslutades konferensen med en lovsångskonsert där det gavs tid för att, genom sång och musik, ära, prisa och tacka Jesus. Tonerna varierade med allt från svängig gospel till välkända psalmer. Men fokus var genom hela konserten på Jesus och vad hans död och uppståndelse öppnar för möjligheter för oss idag. Genom bibeltexterna som lästes lades påskens budskap fram och avslutades med sången ”I will follow Christ” som talade om att valet att följa Jesus alltid kommer att ligga på den enskilda människan.  Många dröjde också kvar efteråt för att dela gemenskap med både nya och gamla gemenskaper.

Glöm inte att du kan ta del av alla möten igen via KCplay.
 
150405-Lovsångskonsert-bildspel.jpg
Se ett bildspel från lovsångskonserten 


Publicerad: 2015-04-05
Text: Anna Karlsson, Lina Hagström
Foto: Johan Hagström, Amanda Jansson