KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Vittnesbörd om Jesus i Kulturarenan

150808-Vittnesbordsmote-1.jpg
 
Augustifestivalen avslutades på lördagskvällen med ett vittnesbördsmöte i Kulturarenan på Vivallaskolan. Det blev en späckad kväll med vittnesbörd, sång, dans och drama. Allt detta fick på sitt eget sätt representera Jesus, vem han är och vad han har fått göra i många människors liv.

Kören sjöng “I am redeemed” och “Nothing is impossible” och dansarna förmedlade sitt budskap till låten “That’s how you change the world”. Tre personer delade också sitt vittnesbörd, alla med helt olika utgångspunkter i livet. En av dem som delade var Viktor Magnusson. Han berättade om hur han som ung grabb var väldigt osäker och att han under gymnasietiden fann sin säkerhet i träning. Alkohol och festande blev också en stor del av livet och drömmen om att bli läkare bleknade alltmer. Åtta år efter gymnasiet träffade han en kristen tjej, som i dag är hans fru.
– Det var genom henne som jag fick möta Jesus. Jag hade försökt att sluta dricka tre gånger tidigare, men aldrig lyckats. Denna gång bad jag Jesus om hjälp och då lyckades jag.
Den kristna tjejen som kom att bli Viktors fru inspirerade honom också till att läsa upp betygen för att kunna fortsätta med högre studier.
– För tre år sedan kom jag in på läkarprogrammet och håller nu på att fullfölja min dröm. Tack vare Jesus är allt möjligt, avslutade Viktor.

Ett drama fick sedan visa på hur man många gånger i livet går igenom tuffa situationer som kan lämna märken efter sig, men att Jesus dog för allt detta och kan göra en hel igen.

Denna vittnesbördskväll fick bli en avslutning på en fantastisk vecka ute i Vivalla. Det har varit dagar som präglats av mycket gemenskap, både med gamla och nya vänner. En perfekt chans att knyta nya kontakter och på samma gång få en förnyad kärlek till Vivalla!
 
150808-Vittnesbordsmote-2.jpg


Publicerad: 2015-08-12
Text: Victoria Söderblom Sigfrids
Foto: Johanna Zetterström