KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Lennart Åsberg
Webb-tv
Promiseland
Söndagsteensnet

Söndag 18:00
Församlingsmöte
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Välkommen på Nationella bönedagar

00-PAE-Halladar.jpg
 
Nu mer än någonsin behöver vi be för vårt land. Därför utlyser vi Nationella bönedagar på Kristet Center Örebro den 1 – 3 januari 2016.
Vi behöver nu be för vårt folk, vår regering och vår riksdag med tanke på alla de utmaningar de står inför i vår tid, inte minst den stora flyktingströmmen och allt vad den för med sig. Flyktingkrisen kan lätt övergå till en arbetslöshetskris och bostadskris och i samband med det motsättningar mellan svenskfödda och flyktingar.

Vi behöver också be för Guds Rike eftersom många troende och lokala församlingar börjar tappa fart och ork i den här tiden. Mer än någonsin behöver vi be om levande och livgivande församlingar som blir en välsignelse för sin omgivning och ser alla möjligheter som också finns i vår tid.

Vi är också tacksamma för att flera nationella tjänstegåvor kommer till oss för att stå tillsammans i bön för vårt land. Pelle Hörnmark, Ingemar Helmner, Hans Augustsson och Stefan Salmonsson kommer att medverka med förkunnelse men också finnas med i bön under dagarna.

Varmt välkomna till att ta ett gemensamt ansvar i bön för vårt land.

/Per-Åke Eliasson


Publicerad: 2015-12-31