KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Livesändning på familjegudstjänsten

160214-TVsandning.jpg
 
I ganska precis ett år har Kristet Center Örebro livesänt söndag förmiddagsgudstjänster på Kanal10. En sådan sändning kräver många arbetare och ett genomtänkt arbetssätt. När församlingen sänder familjegudstjänster genomförs också en lite längre studiosändning efter mötet i salen. Här kommer några glimtar från söndagens sändning.

Den 14 februari, alla hjärtans dag, bjöds det åter igen in till familjegudstjänst. Cafeterian och kyrksalen var vackert dekorerad i vintertema och budskapet denna söndag var: Allt till Jesus. I lovsångsteamet på scenen fanns alla åldrar med, från 4-åringar upp till vuxna. En kreativ undervisning med drama och illustrationer förmedlade sedan ett budskap som alla kunde ta till sig.

Efter mötet i salen fortsatte livesändningen för Kanal10 och KCplay ute i studion på cafeteriascenen. Kameramän, studiomän och programledare lotsades med minutprecision av producenterna genom sändningen. Det är mycket att hålla reda på. Personer som ska intervjuas, klipp att varva med och tidsangivelser från Kanal10s huvudkontor. Syftet med sändningen efteråt är att bjuda Kanal10s tittare på fräscha intervjuer som berättar om de olika arbetena som finns i församlingen. Denna gång var det fokus på Promiseland Small, Scout, Grenadjärskolan och ungdomskonferensen Arise.

Här nedan kan du ta del av de intervjuer som gjordes under söndagens sändning! Glöm inte att du kan titta på familjegudstjänsten igen på KCplay.
Publicerad: 2016-02-17
Text: Anna Karlsson
Foto: Johan Hagström