KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Bildspel: Familjegudstjänst - Gud är god

161023-Familjegudstjanst.jpg
 
Efter en lång väntan var det söndagen den 23 oktober äntligen dags för familjegudstjänst igen. Temat för denna gång var ”Gud är god” och den nästan fullsatta kyrksalen fick under en och en halv timme ta del av detta budskap på olika sätt. Förmiddagen började på bästa sätt med att alla fick släppa loss i sång och dans ledda av Deivid Nougeira, Promiselands dansare och ungdomskören. De fick även ta del av predikan av Johanna Karlsson och lyssna till fritids barnkör. Dessutom bjöds det på ett drama som fick alla att dra på smilbanden, rockdockor, tävlingar och mycket mer.

Efter en fullspäckad gudstjänst fortsatte gemenskapen ute i cafeterian där det förutom fika fanns olika aktiviteter för barn och ungdomar. Vi har pratat med familjen Ioannidis, som brukar komma på familjegudstjänsterna:
– Det är alltid trevligt att komma på familjegudstjänst, barnen tycker om att titta på draman och så, även om de ibland har lite svårt att sitta still. Ibland krockar mötena på söndagar med andra saker, men vi brukar komma på familjegudstjänsterna.

161023-Familjegudstjanst-Ioannidis.jpg
 
Bildspel:
Bildspel: Familjegudstjänst


Publicerad: 2016-10-23
Text: Hanna Sandell
Foto: Hanna Karlsson, Johan Hagström