KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Lennart Åsberg
Webb-tv
Promiseland
Söndagsteensnet

Söndag 18:00
Församlingsmöte
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Festlig nyöppning

170409-Invigning-1.jpg
 
Söndagen den 9 april var det premiär för nya bokshoppen och församlingsinformationen. Det firades med ballonger till alla barn, bra bokerbjudanden och en klurig tävling.

För den uppmärksamme är det ingen nyhet att något varit på gång i bokshoppen. Ombyggnation har pågått under flera veckor, och i söndags invigdes alltså den nya bokshoppen, som numera rymmer även församlingsinformationen.
Hit kan man alltså gå om man vill kika på ett uppdaterat och spännande sortiment av böcker, biblar och DVD, men också om man önskar ställa frågor och få information om arbetet i församlingen.
På en alldeles särskild disk, ligger nu också de berömda listorna för exempelvis bullbakning till Buskul, möta Gud-helger och intresseanmälningar för teamresor.
– Så fint och så bra det här blir, kommenterade en av söndagens många besökare.
Särskilda erbjudanden dagen till ära, ballonger till barnen och en tävling gjorde att många passade på att ta svängen in i bokshoppen och informationen.
Och vem var det som vann tävlingen då? Jo, vinnaren kommer att presenteras på anslagstavlan i informationen efter gudstjänsten på påskdagen.
 
170409-Invigning-2.jpg 


Publicerad: 2017-04-13
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström