KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Lennart Åsberg
Webb-tv
Promiseland
Söndagsteensnet

Söndag 18:00
Församlingsmöte
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Kristet Center Örebro blir en del av Pingströrelsen

00_KristetCenter.jpg
 
Sedan en tid tillbaka har man kunnat läsa i Världen idag och i Dagen att Kristet Center kommer att bli en del av Pingst FFS.

Beslutet om att bli en del av Pingst har vuxit fram under flera år, men i januari tog församlingen beslutet och i maj kommer församlingen officiellt att välkomnas in i Pingst FFS.

Per-Åke Eliasson, pastor och föreståndare för Kristet Center Örebro, har tillsammans med pastor Sven Nilsson vid ett flertal församlingsmöten under vintern och våren lyft frågan med församlingen som nu bejakat steget tillsammans med en enig församlingsledning.

I och med detta beslut kommer församlingen inte längre att vara ansluten till Trosrörelsen i Sverige. Församlingsledningen har dock varit noggrann med att uttrycka att det inte finns någon konflikt som ligger till grund för beslutet. Man vill fortsatt odla goda relationer med alla församlingar och pastorer som finns inom Trosrörelsen.

Läs gärna mer i Världen idag eller i Dagen.


Publicerad: 2019-03-20